Khamis, 30 Julai 2009

PRODUK SHAPEWORKS HERBALIFE/HERBALIFE SHAPEWORKS/SET HERBALIFE/START NOW PACK ADALAH (F1, F3 dan Tea Mixs)

Formula 1 -Nutritious Mixed Soy Powder
Mengandungi vitamin dan nutrien penting. Shake pengganti sajian lanjutan ini padat dengan protein dan nutrien penting. Mengandungi 19 vitamin dan mineral. 9 gram protein soya dan 18 gram bila dicampurkan dengan susu atau susu soya setiap hidangan campur serat untuk menolong anda berasa kenyang dan puas. Boleh membantu anda menghilangkan, menambahkan atau mengekalkan berat badan.* Mempunyai lima perisa iaitu DUTCH CHOCLATE, STRAWBERRY, TROPICAL FRUIT, FRENCH VANILLA DAN CAPPUCINO

Formula 3 - Blended Soy & Whey Protein Powder
Suplemen Protein tanpa lemak menolong menghalang rasa lapar dan mudah ke mana-mana untuk mengawal rasa lapar dan pengurusan berat badan yang menyihatkan. Campuran soya dan protein proprietari. Mudah dibancuhkan dalam shakes, sup dan sos. Menolong membina dan mengekalkan jisim tubuh tanpa lemak.


Tea Mix - Ekstrak Teh Lemon dan Bunga Raya dan terbaru Ekstrak Buah Peach membantu pembakaran kalori dengan cepat di samping dapat memberikan sumber tenaga, sangat mengenyangkan disamping membantu mengawal selera terhadap makanan ringan. Mengandungi antioksidan yang mana dapat mengeluarkan toksin di dalam badan dengan berkesan.

Dapatkan produk Herbalife pada harga yang menjimatkan. Anda berpeluang untuk mendapat diskaun bermula 25% hingga 42%. Hubungi saya segera untuk keterangan lanjut. 012-9379700 (LYNN)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

CHECK BMI ANDA DISINI

Jika BMI anda :

Kurang dari 18.5 - Kurang berat badan
18.5 - 24.9 - Normal
25 - 30 - Lebih berat badan
30 dan ke atas - Obes